domingo, 3 de junio de 2012

Madonna continua la seva guerra contra Lady Gaga

Quan han sortit les primeres imatges en alta qualitat del MDNA Tour que va començar fa uns dies a Israel, hem pogut comprobar, que a part de l'actuació de Express Yourself / Born This Way / She's Not Me, Madonna continua la seva peculiar guerra amb les imatges que apareixen darrera d'ella durant l'actuació.

En elles, apareixen "petits monstres" cecs empassant-se (del verb to eat up) llaunes que representen tot el que Madonna ha fet abans que Lady Gaga i que ella la ha copiada, des del punt de vista de l'ambició rossa.

És irònic que entre aquestes coses es trobi el famós raig de David Bowie, que no té ni ha tingut mai la menor relació amb Madonna, i que Lady Gaga va utilitzar en la etapa Just Dance - ella mateixa va explicar que Bowie era una de les seves principals inspiracions i que l'ús del raig era intencionat.
Un altre és el famós sostenidor de con vestit per primera vegada per Bettie Page vint anys abans que Madonna. Després, Jean Paul Gaultier en dissenyaria un de semblant que la noia material utilitzaria en un dels seus tours. El propi Gaultier va obsequiar a Gaga amb aquest mateix disseny l'any 2009, i creiem que Madonna poc o res té a dir amb el que un dissenyador faci amb la seva feina.

I des d'aquí volem aplaudir a Lady Gaga per a comportar-se com una dama i donar lliçons de classe i elegància no responent a provocacions tan gratuïtes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario