domingo, 3 de junio de 2012

Elton John preocupat per la salut de Gaga

Elton John a parlat recentment sobre les seves preocupacions respecte de Lady Gaga, diu que literalment no es creu el molt que treballa l'artista per a viure el seu somni.
Lady Gaga que ara està embarcada en la seva gran gira mundial "The Born This Way Ball Tour" i grabant el que serà el seu tercer disc d'estudi -sempre que té l'oportunitat- està, segons Elton John, sobreexplotant-se.

En les seves pròpies paraules, Elton John va declarar al diari The Guardian: "Miro a Lady Gaga i penso: Com ho fa? He parlat amb els seus pares sobre això. Estan preocupats. Ella és fràgil i no menja quan hauria, és una noia i sempre és més difícil per a elles. Treballa realment molt dur, pot estar a Dinamarca una nit i la següent a Aràbia Saudita. Sé el petita que és i em preocupo de veritat per ella".

L'intèrpret de I'm Still Standing té una relació molt estreta amb Lady Gaga des de la seva performance conjunta en la cerimònia dels Grammy 2010. La relació és tal que Elton John nombrà a Lady Gaga la madrina del seu fill Zackary l'any passat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario