sábado, 2 de junio de 2012

Fernando Garibay parla sobre el tour de Madonna

Madonna va arrencar ahir, a Israel, el seu MDNA Tour, i com vam poder veure als assajos, l'artista canta un mash-up d'Express Yourself i l'èxit planetari Born This Way, que van ser comparats pels medis sensacionalistes quan el single de Lady Gaga sortí a la venta, el febrer de l'any passat. La cirereta del pastís arribava quan Madonna acabava la cançó intepretant uns versos de la seva cançó She's Not Me (She's not me and she never will be / Ella no és jo, i mai ho serà).

Fernando Garibay, un dels productors de la cançó junt amb la pròpia Lady Gaga, va ser preguntat sobre aquest tema ahir en un xat amb varis fans de l'artista. Per a confirmar que la identitat de Garibay era verídica, el propi productor va anunciar al Twitter que estaria a la conversa.

Al chat, li van preguntar: Què en penses de la versió de Madonna? Què et sembla el que Madonna a fet al seu tour? Al que ell va respondre: Madonna? Bé, m'agrada. Ens paguen cada vegada que canten les nostre cançons... la vida és bella de vegades.

En resum, resulta curiós comprobar com Madonna intenta "humiliar" a Lady Gaga... i li paga totes les nits per això. A canvi de què? D'aquí una setmana aquest tema deixerà de generar notícies, aquesta jugada ja ha estat qualificada d'infantil i immadura per la premsa especialitzada, però Lady Gaga i Fernando Garibay seguiran cobrant.

Aquest és el vídeo de Madonna interpretant EY/BTW/SNM:

No hay comentarios:

Publicar un comentario